Huibtechniek

Op maat gemaakte fietsendragers

Bij Huibtechniek begrijpen we dat elk voertuig uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte fietsendragers die perfect passen bij uw camper, bus of vouwwagen. Of u nu op zoek bent naar een draagoplossing voor leuke vakanties of gewoon dagelijks gebruik, wij hebben de expertise om aan uw wensen te voldoen.

Waarom kiezen voor onze Fietsendragers:

  1. Maatwerk: Elk van onze fietsendragers wordt op maat gemaakt, rekening houdend met de specificaties van uw camper, bus of vouwwagen. Geen standaardoplossingen, maar perfect passende dragers die voldoen aan uw behoeften.

  2. Veiligheid en Stabiliteit: Onze dragers worden ontworpen met aandacht voor veiligheid en stabiliteit, zodat uw fietsen veilig en stevig worden vervoerd.

  3. Montage-opties: Of u nu een trekhaak, dakdragers of een speciale montageoptie nodig heeft, wij bieden diverse bevestigingsmogelijkheden om aan de verschillende voertuigtypen te voldoen.

Onze Maatwerkprocedure:

  1. Consultatie: We beginnen met een grondig consult om uw specifieke behoeften en wensen te begrijpen. Of u nu extra bagageruimte, een houder voor specifieke apparatuur of een uniek ontwerp wilt, we luisteren naar uw ideeën.

  2. Ontwerp: Op basis van de consultatie werken wij aan een uniek ontwerp dat aan uw verwachtingen voldoet. We houden rekening met zowel functionaliteit als esthetiek.

  3. Productie: Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan wij aan de slag met de productie van uw op maat gemaakte motorscooter drager. We streven naar precisie en kwaliteit in elk detail.

Portfolio

Tip:
Klik op een van de foto’s om ze groot te zien. Je kunt dan door middel van swipen, of de pijltjes op uw toetsebord door de foto’s navigeren

Neem contact op voor uw op maat gemaakte fietsendrager:

Benieuwd naar wat wij voor uw camper, bus of vouwwagen kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ontdek de voordelen van op maat gemaakte fietsendragers die perfect passen bij uw wensen.